Nyheder

Sufjan Stevens udgiver nyt album

Efter fem års kreativ stilhed er der så sandelig kommet fart over feltet for Sufjan Stevens. Ikke nok med, at han i weekenden udgav en ny ep digtialt, har han nu også annonceret et nyt album.

Det udkommer den 12. november, og har fået titlen The Age of Adz, og sammenlignet med hans tidligere udspil virker det som, der denne gang er blevet skruet en anelse ned for ambitionsniveaut. Albummet består kun af 11 numre, og ifølge Stevens selv er der ikke tale om et nyt konceptalbum på linje med Michigan og Illinoise.

I ventetiden op til udgivelsen kan man med fordel smutte over på hans Bandcamp-profil, hvor man kan streame størsteparten af hans katalog samt erhverve sig den spritnye All Delighted People-ep . Ikke dårligt, må man sige.

Tracklisten til The Age of Adz figurerer forneden, og til højre ses coveret.

The Age of Adz:

01 Futile Devices
02 Too Much
03 Age of Adz
04 I Walked
05 Now That I’m Older
06 Get Real Get Right
07 Bad Communication
08 Vesuvius
09 All for Myself
10 I Want To Be Well
11 Impossible Soul

Skriv et svar