Artikler

Foto-reportage: Blonde Redhead, 21.09.10, Store Vega, København

Skrevet af Camilla Grausen

Albumaktuelle Blonde Redhead besøgte København tirsdag aften, og Undertoners fotograf forevigede trioen på scenen.

New Yorker-trioen Blonde Redhead lagde tirsdag aften vejen forbi Danmark som et led i bandets tour med deres nye album Penny Sparkle, der udkom den 13. september. Koncerten skulle have været i Lille Vega, men den store interesse for bandets eneste koncert i landet sendte dem på scenen i Store Vega i stedet. Undertoners fotograf Mathias Laurvig var på pletten og knipsede disse billeder af den japanske forsangerinde Kazu Makino og hendes kompaner, de italienske tvillingebrødre Simone og Amadeo Pace, in action.

Fotos: Mathias Laurvig, LiveShot.dk

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

1 kommentar

Skriv et svar

boeger