Nyheder

Fredagsvideo: Miniature Tigers: “Bullfighter Jacket”

“Find Holger”-bøgerne begyndte vist at komme frem, da jeg var barn, og har, så vidt mit begrænsede kendskab til børnelitteraturen rækker, været populære lige siden. Men jeg skal gerne indrømme, at jeg hurtigt stod af på dem. De første par stykker var nemme nok, men efterhånden skulle man jo både lede efter troldmænd, venner, forfølgere, sko, pergamenter og jeg ved fandeme ikke hvad i et tæt-tegnet, uoverskueligt univers. Det havde jeg ikke tålmodighed til.

Derfor glæder det mig, at videoen til Miniature Tigers‘ “Bullfighter Jacket” er en meget simpel “Find Holger”-opgave. Hvis du ikke finder ham, kender jeg en optiker, der kan hjælpe. Han er der faktisk flere gange. Troldmanden kan jeg også godt finde, og hende, der hedder Wilma, hvis danske navn, jeg ikke kan huske, dukker også op.

Find Holger!

P.s. Hvis det på nogen måde skulle været gået din næse forbi, har Arcade Fire lavet en voldsomt fed, interaktiv video, som helt i tråd med deres nyeste album, The Suburbs, giver dig mulighed for at indsætte dit eget provinshul i deres video. Det fungerer dog kun i Google Chrome.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar