Nyheder

The Informations udgiver debutalbum

Den 1. november er danske The Informations langt om længe klar med debutalbummet Noah's Ark

Danske The Informations er langt om længe klar med debutalbummet Noah's Ark

Frederik Nordsøs studieprojekt, The Informations, udgiver den 1. november debutalbummet, Noah’s Ark, hvor han bl.a. får hjælp af medlemmer fra Oh No Ono, Chimes & Bells, Choir of Young Believers og Jong Pang.

The Informations har siden 2009 været spået en lys fremtid af de danske musikmedier og laver en sær og ganske uforklarlig musik, der undviger alle former for genrekategoriseringer. Gruppen opnåede desuden en del opmærksomhed med musikvideoen til nummeret “Strange Habits”, der indeholder klip fra Jørgen Leth og Ole Johns kunstfilm Motion Picture.

Noah’s Ark udgives på Frederik Nordsøs eget pladeselskab, Speed of Sound, som han til dagligt leder i fællesskab med Kristian Leth og Fridolin Nordsø, der, ligesom Frederik Nordsø selv, udgør kernen i The William Blakes.

Skriv et svar