Nyheder

PJ Harvey annoncerer europæiske koncerter

Skrevet af Camilla Grausen

PJ Harvey arbejder for tiden på sit nye album, der forventes at udkomme i 2011. Nu har sangerinden annonceret fire februar-koncerter i Europa, nærmere betegnet i Bruxelles, Berlin, Paris, London. Altså ingen koncerter i Danmark i første omgang, men man kan jo håbe, at der bliver tilføjet flere koncerter til listen når udgivelsen af albummet nærmer sig. På scenen optræder Polly Jean sammen med et band bestående af Jean-Marc Butty samt hendes faste samarbejdspartnere Mick Harvey og John Parish.

Sidste gang, PJ Harvey optrådte i Danmark var i Store Vega i maj 2009, hvor hun sammen med John Parish turnerede med deres fælles album A Woman a Man Walked By. Rockkvindens seneste soloalbum, White Chalk fra 2007, var faktisk meget lidt rock, men til gengæld en hel del kuldegysningsfremkalende fortællinger på klaver.

Mere info om koncerterne:

18. februar, Cirque Royal, Bruxelles

21. februar, Admiralspalast, Berlin

24. februar, Olympia, Paris

27. februar, Troxy, London

Billetter til de fire koncerter bliver sat til salg på fredag den 15. oktober kl. 9.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar