Nyheder

R.I.P. Micheal Larsen aka Eyedea

Rapperen Eyedea, født Micheal Larsen, er desværre død. En af den alternative hiphops mest talentfulde rappere.

Her til morgen bringer diverse musikmagasiner og -blogs den kedelige nyhed, at Micheal Larsen, mere kendt som Eyedea, er død. På en facebookgruppe skriver hans mor følgende:

»It is with great pain and sadness that I tell you my son Mikey (Eyedea) has passed away.

At this time we kindly request your respect and our privacy as we process this devastating loss.

We do, however, welcome your kind words, memories, and positive thoughts. We have created a Paypal account and are accepting donations towards the cost of his services. If you would like to make a donation, you can do so by accessing this link:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=DZ3EEMCVL6BG4

On behalf of Mikey’s family, close friends and fans. Thank you.

-Kathy Averill«

Eyedea var kendt som en særdeles talentfuld rapper, der havde vundet op til flere konkurrencer, og i sit samarbejde med dj’en Abilities udgav tre fremragende bud på alternativ hiphop, senest med sidste års punk-inspirerede By the Throat. Derfra virker følgende citat nu som en ubehagelig forudsigelse: »There’s no hell more harsh than a memory / there’s no home more hell than en empty nest / winter takes the warm away / spring takes the cold away / summer takes the rain away / and fall took away my friend« (“Hay Fever”).

Her er videoen til “Smile”. Han vil blive savnet.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar