Nyheder

Rough Trade spiller plader på Bakken

Disse lettere misantropiske damer har inviteret Rough Trade på Bakken.

Disse lettere fjendtlige damer har inviteret Rough Trade på Bakken.

Nej, altså ikke Bakken oppe i Dyrehaven. Bakken i Kødbyen. Hvis du ikke har hørt om den bar, så burde du virkelig få indstillet din hipster-radar, for den peger sandsynligvis i stik retning mod bootcuts og NASA.

På fredag den 8. oktober står pigerne i DJ-duoen Good Tape Grrrls bag en ny klub på Bakken og får til åbningsfesten prominent besøg af det legendariske pladeselskab Rough Trade. Rough Trade blev startet af Geoff Travis i (post)punkens formative år og sendte legendariske singler på gaden med bl.a. Scritti Politti og The Raincoats. Især “Hand in Glove” med The Smiths satte gang i pladeselskabets popularitet. I de senere år har selskabet udgivet plader med bl.a. The Libertines og Arcade Fire.

Fire (indtil videre ukendte) personligheder kommer forbi Bakken denne aften og vender plader med fortidens stjerner og måske nogle kommende. Hele eventet er gratis og kan inspiceres nærmere på Facebook.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger