Konkurrencer

Vind billetter til The Divine Comedy-koncert

Skrevet af Redaktionen

Det storladne kammerpop-orkester The Divine Comedy spiller på Lille Vega nu på lørdag. Var det ikke noget at vinde billetter til? Ja, kom kun nærmere.

Denne mand irriterer Jonathan Heldorf grænseløst. Tag ind på Vega og se hvorfor.

Helt tilbage i august skrev vi, at The Divine Comedy giver koncert i Danmark. Og se, hvor tiden flyver afsted, for det er faktisk allerede nu på lørdag, at Neil Hannon og band indtager de skrå i Vega.

Jonathan Heldorf gav den nye plade, Bang Goes the Knighthood, en særdeles hård medfart og skrev afsluttende: »Der er noget modstridende ved The Divine Comedy; som om Neil Hannon ikke ved, om han vil være sjov eller seriøs, om han vil være hofnar eller rådgiver, og resultatet er, at han lander et sted midtimellem; han jonglerer med lagkager, mens han læser op af grundloven, og det fungerer ikke. Man kan ikke være sur i dur, er der nogen, der siger, men jeg kan virkelig blive irriteret af The Divine Comedy.« Albummet fik kun ét sølle U, men Jonathan indrømmede så også, at han aldrig har kunnet lide bandet. Det er vi masser af andre, der godt kan. Storladen kammerpop, når det er bedst.

Nu har du muligheden for at trodse Jonathans aversion og se bandet i levende live. Du skal bare svare på nedenstående spørgsmål senest på torsdag, den 21. oktober, så deltager du i lodtrækningen om to gange to billetter til koncerten.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Skriv et svar