Nyheder

Bob Hund vender tilbage!

Thomas Öberg kravlede traditionen tro på højtalerne da Bob Hund sidste spillede live i Store Vega i 2009. Foto: Kasper Troels Nørregaard
Skrevet af Camilla Grausen

Thomas Öberg kravlede traditionen tro på højtalerne da Bob Hund spillede i Store Vega i 2009. Foto: Kasper Troels Nørregaard

En god nyhed for fans af de skrupskøre skånske musikanter i Bob Hund er netop blevet offentliggjort. Sekstetten er nemlig for tiden i studiet i Malmø og Stockholm for at indspille deres ottende album. En titel er endnu ikke på plads, men albummet er sat til at udkomme den 15. marts næste år. Efter nogle års pause vendte Hunden tilbage sidste år med albummet Folkmusik för folk som inte kan bete sig som folk, som Undertoners anmelder var ganske pjattet med. Forhåbentlig kan forårets opfølger gøre det lige så godt.

Bob Hund er kendt for at være et usædvanligt festligt liveband med deres kompromiløse garagerock, skæve melodier og tekster på klingende skånsk. Sidst bandet besøgte Danmark var i april 2009 i Store Vega til et brag af en koncert med en veloplagt Thomas Öberg iført maske og lange satinhandsker.

Det kommende album følges også op af en skandinavisk turné, hvor Bob Hund igen giver koncert i Store Vega. Det bliver den 31. marts 2011. Billetter kan fra i morgen af købes via Billetlugen og landets Fona-butikker.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar

boeger