Nyheder

Chromatics spiller på Vega på lørdag

Chromatics kommer oprindeligt fra Seattle, men har skiftet medlemmer flere gange indtil de standsede ved den nuværende konstallation: Adam Miller, Ruth Radelet, Johnny Jewel og Nat Walker. Her ses coveret fra "Night Drive".
Skrevet af Jeppe Jørgensen

Chromatics spiller på Vega på lørdag, og det er lidt svært at definere en entydig genre, for Chromatics har bevæget sig fra støjrock til elektropop og er ca. landet deromkring.

Chromatics kommer oprindeligt fra Seattle, men har skiftet medlemmer flere gange indtil de standsede ved den nuværende konstallation: Adam Miller, Ruth Radelet, Johnny Jewel og Nat Walker. Her ses coveret fra "Night Drive".

Chromatics spiller på Vega nu på lørdag den. 27. For dem, der ikke har hørt noget om Chromatics: det er lidt svært at definere en entydig genre, for Chromatics har bevæget sig fra støjrock til elektropop og er ca. landet deromkring – så man kan kun gisne om, hvor aftenens setlist kommer til at pege hen.  De har pladekontrakt hos Italians Do It Better, der også huser Glass Candy, og pladeselskabet sender dem på tour efter genudgivelsen af albummet Night Drive oprindeligt fra 2007.

200 kroner i billet virker umiddelbart som et højt beløb, men så skulle der også være lagt op til en ordentlig stak underholdning, hvor Djuna Barnes, Kasper Bjørke og Vinnio Who står for efterfesten. Som opvarmning spiller en ny eksotisk dj, Rosemary, som laver en form for blød neodisco med lys kvindestemme, minimalistiske technobeats og 80’er-synths. Det er mere normalt, end det umiddelbart lyder, og kommer sikkert til at passe ind i hipsterstemningen.

Skriv et svar