Artikler

Foto-reportage: Xiu Xiu + Zola Jesus + Former Ghosts live

Xiu Xiu
Skrevet af Camilla Grausen

Undertoners anmelder endte på skadestuen i stedet for til koncert med amerikansk, eksperimenterende indierock x 3 i Huset i Magstræde. Undertoners fotograf var dog på pletten da Xiu Xiu og co. indtog scenen.

Det var en mørk og stormfuld aften. I mandags, den 8. november 2010, altså. Og Xiu Xiu, Zola Jesus og Former Ghosts spillede på Musikcaféen i Huset i Magstræde i København. Undertoners pt. mest uheldige anmelder, Signe Palsøe, nåede ikke så langt som til at opleve de tre amerikanske bands på scenen, til gengæld nåede hun at opleve en cykeltur i regn og blæst, en ondsindet kantsten, en skadestue og en blå fod. Men Undertoners fotograf Mathias Laurvig nåede heldigvis helskindet frem og dokumenterede aftenens koncerter således:


Fotos: Mathias Laurvig, LiveShot.dk

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar