Nyheder

Rapgame.dk har skiftet navn og mangler skribenter

Det skal vist ikke være nogen hemmelighed, at der er et par stykker i redaktionen på Undertoner, der har et stort hjerte for hiphoppen. Men vi når jo ikke det hele, så derfor er det godt at holde øje med WordOnTheStreet.dk. Siden skiftede navn 30. september fra Rapgame.dk, fordi det passer bedre med indholdet, der fokuserer på urban kultur med dansk rap som samlende centrum. Det er en suveræn side at holde øje med, hvis du vil holde dig ajour med den danske hiphop-scene.

For tiden søger WordOnTheStreet skribenter, så hvis du har styr på, hvad der foregår på gadeplan og har en kreativ pen, så gælder det bare om at kontakte redaktør Alex Christensen. Du finder hans mail på deres redaktions-side.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger