Nyheder

Glasvegas håndplukker svensk trommeslager

Skrevet af Jeppe Jørgensen

“I want a drummer, I want a woman, I want her to be Swedish.” Sådan skulle forsangeren James Allan efter sigende have sagt, før Glasvegas lavede en spændende rokade.

Endnu en gang må vi danskere se os musikalsk slået af vores nordiske søsterland. Skotterne fra Glasvegas har til indspilningen af deres næste album og en tour i januar valgt den endnu ukendte Jonna Löfgren som erstatning for Caroline McKay bag skindene. Hvorfor McKay forlod bandet giver historien kun forsigtige bud på, men det skulle være sket før indspilning, hvorfor de resterende drenge selv lavede trommerne på det album, der er undervejs.

Da rygtet gik, at bandet manglede hænder, sendte 23-årige Jonna Löfgren, der på det tidspunkt gik på musikhøjskolen i Piteå, en dvd til bandet med smagsprøver på sin spillestil. Hun gik gennem en åben dør, da frontmanden James Allan allerede havde udtrykt præference for en svensk trommeslager.

Herhjemme må askepothistorien kunne inspirere trommeslagere m/k til at klø på. Drømmen er hermed holdt i live.

Skriv et svar