Nyheder

Smagsprøve på Daft Punks “Tron: Legacy”-soundtrack

At Disney valgte Daft Punk til at komponere soundtrack'et til "Tron" virker egentlig fuldstændigt logisk, når man tænker på, hvor tæt duo'ens stil ligger på filmen.
Skrevet af Jeppe Jørgensen

At Disney valgte Daft Punk til at komponere soundtrack'et til "Tron" virker egentlig fuldstændigt logisk, når man tænker på, hvor tæt duo'ens syntetiske stil ligger på filmen.

Har du ikke allerede hørt det, og er du også for utålmodig til at vente på selve filmen, kan du prøvehøre hele 21 minutter og 17 sekunder af soundtracket på en af Hollywood Records myspace-sider. Samtidig ligger titelnummeret “Derezzed”, der også har Daft Punks tydelige fingeraftryk, på youtube her.

Virker denne her nyhed som sort snak, så lad os starte fra begyndelsen: Disney har, muligvis i et anfald af nostalgi, besluttet sig for at genindspille science-fiction kultfilmen “Tron” fra 1982, stadig ligeså neonfarvet og stadig  med Jeff Bridges på rollelisten. At Disney ansatte Daft Punk til at komponere soundtracket  kan muligvis blive det element, der forhindrer et flop.

I den mere personlige afdeling, kan jeg ikke nære mig for at tilføje: Hvis du ligesom jeg ikke kan se, ihvertfald den gamle Tron, uden en blanding af ungdommelig fascination og ironisk distance, kan jeg kun anbefale, at man lytter til denne mands beretning om Trons indflydelse på hans liv. Og lad os så ellers lige være lidt seriøse.

Skriv et svar