Nyheder

The Tallest Man on Earth kommer til Roskilde Festival

Den svenske troubadour, der konstant plages af sammenligninger med Bob Dylan, kommer til Roskilde Festival den kommende sommer.

The Tallest Man on Earth himler over endnu engang at blive kaldt Bob Dylan.

Det har været et forrygende år for Sveriges The Tallest Man on Earth. Først udsendte han ep’en Sometimes the Blues Is Just a Passing Bird, der blev uendelig godt modtaget af anmelderne internationalt, og så udsendte han fuldlængden, Wild Hunt, der for alvor gjorde ham til en af årets mest omtalte singer/songwriters.

Han bliver konstant sammenlignet med Bob Dylan, men indrømmer, at han i højere grad stjæler fra 90’ernes powerballader, bl.a. Sade. Og helt ærligt, hvis der er noget vi mangler i 2010, så er det da powerballader.

Tidligere på måneden spillede han på Lille Vega, men hvis du ikke nåede at se ham der, kan du jo glæde dig over, at Roskilde Festival sørger for, at han spiller på festivalpladsen til sommer.

2 kommentarer

Skriv et svar