Nyheder

Undertoner holder juleferie

Skrevet af Redaktionen

Så er det slut for i år. Undertoner-redaktionen vil have fri. Den vil hygge sig, vil den. Men vi vender tilbage mandag den 3. januar, så ingen grund til at proppe sig med strygere i ren ulykkelig desperation.

En Undertoner-skribent blev sulten. Det gik ud over en DSB-konduktør.

Ja, så er vi nået til den tid på året igen. Undertoner-redaktionen lukker ned, så den kan komme hjem i familiens skød og blive fedet op.

Det er ingen hemmelighed, at musikjournalistik er en mager branche, så denne tid på året er vi allermest udsultede. Derfor glæder vi os til at fylde os med brune kartofler, brun sovs, rigeligt med sovs og alt det kød, vi kan få fat i, om det så er medister, flæskesteg, sild, and, kalkun, hest, hund, whatever. Gem kæledyrene og fede tante Anna, en Undertoner-skribent kommer på besøg.

Vi vil gerne takke jer, kære læsere, for at have fulgt os i året, der gik, og da især en særlig tak til de af jer, der har bidraget med kommentarer, kritiske som opmuntrende. Vi sætter stor pris på dem. Nu er det dog tid for os til at trække vejret og lade hjernen sejle om noget andet end små musikalske bobler.

Men vi vender selvfølgelig tilbage i det nye år. Det gør vi mandag den 3. januar med en hel masse nye anmeldelser, artikler, konkurrencer osv., og vi bringer selvfølgelig også vores liste over årets bedste albums samt en opsummering af de musikalske hændelser i det herrens år 2010.

På julehjerteligt gensyn!

Skriv et svar