Nyheder

Love Shops Henrik Hall døde i nat

Sanger, sangskriver, mundharpespiller og medlem af Love Shop Henrik Hall er død 62 år gammel.

Sanger, sangskriver, mundharpespiller og medlem af Love Shop Henrik Hall er død 62 år gammel.

Hall har igennem længere tid kæmpet imod en kræftsygdom og døde ifølge BT i sit hjem i nat.

Således lyder en officiel meddelelse fra Halls pladeselskab A:larm:

»Det er med stor sorg vi må meddele at Henrik Hall, efter lang tids kamp mod sygdom, natten mellem onsdag og torsdag endelig har fået fred. Det var med opbuddet af sine yderste kræfter, Henrik Hall sidst i november kunne rejse sig fra sygesengen for to aftener at stå på scenen i Store Vega sammen med Love Shop, og der lade sig hylde som den lysende stjerne han var og nu for altid vil være.«

Solo har Henrik Hall indspillet to album, Solo fra 2006 og Chok, suk og koma fra 2008. Efter en indspilningspause på syv år udgav han med resten af Love Shop sidste år det anmelderroste album Frelsens hær.

I 2008 mistede den hårdprøvede gruppe også guitarist og producer Hilmer Hassig, som omkom i en trafikulykke. Love Shop har ellers netop planlagt at tage på turné til foråret. Om det stadig bliver til noget, nu hvor Jens Unmack er det eneste medlem, er ikke afgjort endnu.

Praktiske oplysninger om bisættelsen vil blive annonceret i aviser samt på Jens Unmacks hjemmeside.

3 kommentarer

Skriv et svar