Nyheder

Mens vi venter: koncerter du kan nyde foran computeren

Har du svært ved at vente til koncertsæsonen starter, kan du blandt andet videostreame en koncert, hvor Iron & Wine spiller hele sit kommende album.

Den 25. januar udkommer det nye album fra Iron & Wine. Indtil da kan du videostreame en koncert, hvor Beam og co. spiller hele baduljen, fra The Green Spaces hjemmeside.

Det er tidligt på året, og koncertsæsonen er ikke for alvor skudt igang endnu. Er man til indiefolk, kan Samuel Beam alias Iron & Wine muligvis lindre lidt af det smertende afsavn, man som ivrig koncertgænger måtte føle.

Som led i NPRs populære “First Listen”-serie, som senest gav mulighed for at smuglytte til det kommende The Decemberists-album, kan du nemlig videostreame, når Beam og co. spiller hele det kommende album, Kiss Each Other Clean, live på WNYC’s spillested The Green Space. Koncerten varer omkring 70 minutter og kan nydes fra The Green Spaces hjemmeside. Albummet udkommer den 25. januar, og vil man hellere vente på den ægte vare, så spiller Iron & Wine også på Voxhall og Vega den femte og sjette februar.

Hvis ikke Iron & Wines langskæggede indiefolk lindrer nok, så har Twin Shadow også netop indspillet en Daytrotter-session, hvor han live – dog uden video –  fremfører numre fra hans roste album Forget. Før Twin Shadow havde Daytrotter-studiet lige haft besøg af et andet Brooklyn-act, nemlig MGMT. Tidligere har også danske Oh No Ono kigget forbi.

Twin Shadows Daytrotter-session kan hentes her, og de øvrige kan findes på Daytrotter.com.

.

Skriv et svar