Nyheder

Hør nyt fra Bright Eyes og Real Estate

Inden udgivelsen den 15. februar kan du streame hele det nye album The People’s Key fra Bright Eyes. Real Estate har også netop lækket en ny demo via deres blog.

På det nye album har Conor Oberst på ny kastet boldene op i luften.

I forbindelse med NPR’s “First Listen”-serie kan du lytte til hele det nye album fra Bright Eyes. Albummet, som udkommer den 15. februar, har fået titlen The People’s Key og kan streames her.

Det nye materiale markerer et skifte fra mere konventionelle folk- og countrysange til et mere udsyret lydbillede, hvor blandt andet nye temaer som aliens vidner om, at gruppens sanger og sangskriver Conor Oberst på ny har kastet boldene op i luften.

The People’s Key er Bright Eyes’ 11. album og udkommer vanen tro på selskabet Saddle Creek.

Real Estate har via deres blog netop lækket en ny demo. Foto: Rez Avissar.

New Jersey-bandet Real Estate, som høstede massiv anerkendelse for deres selvbetlitlede debutalbum fra 2009, har netop smidt en ny demo op på deres blog. Den nye sang “Blue Lebaron” er ren instrumental, og vil næppe skuffe dem, som faldt for gruppens stenede og nostalagiske slackerrock.

I 2009 endte debuten som nummer 14 på vores liste over årets bedste udenlandske album, og den scorede også højt hos vores anmelder Daniel Heydorn. Læs anmeldelsen her!

Real Estate-medlemmer har også gjort sig positivt bemærket i andre konstalationer. Eksempelvis guitarist Matt Mondanile i Ducktails, hvis nye album vi netop har anmeldt, og bassist Alex Bleeker i Alex Bleeker and The Freaks.

Om skribenten

Nicholai Friis Pedersen

 

Biografi

Musikalsk stammer jeg fra 90'ernes independent-hiphop, men specielt post- og støjrocken har også en stor plads i mit hjerte. I den seneste tid har jeg lyttet meget til genrer som drone, wonky/leftfield og chillwave. Derudover læser jeg på kandidatuddannelsen i Medievidenskab og er far for min et-årige søn, August.

 

Fem favoritalbums

Company Flow: Funcrusher Plus
Notorious B.I.G: Ready to Die
Sonic Youth: Sister
My Bloody Valentine: Loveless
Neil Young: Tonight's The Night

 

Skriv et svar