Nyheder

Parts & Labor løfter sløret for nyt album

Inden Parts & Labors nye album Constant Future udkommer den 8. marts, løfter gruppen gradvist sløret for musikken på deres website.

Parts & Labor løfter sløret for deres kommende album, Constant Future

Inden Parts & Labors nye album Constant Future udkommer den 8. marts, løfter gruppen gradvist sløret for musikken på deres website. Fra og med nu vil du hver uge kunne streame en ny mp3, og første sang er albummets titlenummer.

Undertoner var begejstrede for gruppens seneste album Recievers (2009) og gav det følgende ord med på vejen: »Ved at bringe mere variation ind i lydbilledet har Parts & Labor skabt et særdeles slidstærkt album, der sagtens kan tåle at blive udforsket igen og igen.«

Læs anmeldelsen her.

Om skribenten

Nicholai Friis Pedersen

 

Biografi

Musikalsk stammer jeg fra 90'ernes independent-hiphop, men specielt post- og støjrocken har også en stor plads i mit hjerte. I den seneste tid har jeg lyttet meget til genrer som drone, wonky/leftfield og chillwave. Derudover læser jeg på kandidatuddannelsen i Medievidenskab og er far for min et-årige søn, August.

 

Fem favoritalbums

Company Flow: Funcrusher Plus
Notorious B.I.G: Ready to Die
Sonic Youth: Sister
My Bloody Valentine: Loveless
Neil Young: Tonight's The Night

 

Skriv et svar