Nyheder

Sideprojekt fra Vivian Girls-medlem til Danmark

LA SERA er et nyt sideprojekt fra Vivian Girls’ Katy Goodman. Lørdag den 5. februar kan du opleve hende live på Huset i Magtstræde.

Katy Goodman viser sine blødere sider i sit sideprojekt LA SERA.

Lørdag den 5. februar kan du opleve LA SERA på Huset i Magtstræde.

LA SERA er et nyt sideprojekt fra Vivian Girls’ Katy Goodman. Ifølge pressematerialet omkring den kommende selvbetitlede debutplade er den lo-fi, larmende og skramlede garagerock fra Vivian Girls tilsidesat til fordel for 50’er-klingende pophits med masser af drømmende kor.

LA SERA udkommer den 14. februar på Sub Pops underlabel Hardly Art. Inden da har du dog mulighed for at høre et nummer fra pladen, “Devils Hearts Grow Gold”. Nummeret udkom på 7-tommer den 18. januar, men kan også via Pitchfork smughøres nedenfor:

LA SERA: “Devils Hearts Grow Gold”

Om skribenten

Nicholai Friis Pedersen

 

Biografi

Musikalsk stammer jeg fra 90'ernes independent-hiphop, men specielt post- og støjrocken har også en stor plads i mit hjerte. I den seneste tid har jeg lyttet meget til genrer som drone, wonky/leftfield og chillwave. Derudover læser jeg på kandidatuddannelsen i Medievidenskab og er far for min et-årige søn, August.

 

Fem favoritalbums

Company Flow: Funcrusher Plus
Notorious B.I.G: Ready to Die
Sonic Youth: Sister
My Bloody Valentine: Loveless
Neil Young: Tonight's The Night

 

Skriv et svar