Nyheder

Sideprojekt fra Vivian Girls-medlem til Danmark

LA SERA er et nyt sideprojekt fra Vivian Girls’ Katy Goodman. Lørdag den 5. februar kan du opleve hende live på Huset i Magtstræde.

Katy Goodman viser sine blødere sider i sit sideprojekt LA SERA.

Lørdag den 5. februar kan du opleve LA SERA på Huset i Magtstræde.

LA SERA er et nyt sideprojekt fra Vivian Girls’ Katy Goodman. Ifølge pressematerialet omkring den kommende selvbetitlede debutplade er den lo-fi, larmende og skramlede garagerock fra Vivian Girls tilsidesat til fordel for 50’er-klingende pophits med masser af drømmende kor.

LA SERA udkommer den 14. februar på Sub Pops underlabel Hardly Art. Inden da har du dog mulighed for at høre et nummer fra pladen, “Devils Hearts Grow Gold”. Nummeret udkom på 7-tommer den 18. januar, men kan også via Pitchfork smughøres nedenfor:

LA SERA: “Devils Hearts Grow Gold”

Skriv et svar