Nyheder

Underground Music Awards åben for tilmelding

For tredje år i træk uddeles Underground Music Awards, der sætter fokus på talentmassen i den danske undergrund. Nu er det muligt at tilmelde sit band.

Sidste års vinder i kategorien Best hiphop var M-cnatet, som vi også har anmeldt her på sitet!

For tredje år i træk uddeles Underground Music Awards, der sætter fokus på talentmassen i den danske undergrund. Awardshowet vil løbe af stablen på Bremen i København den 29. april. I modsætning til sidste år er awardshowet også åbent for publikum, og folkene bag UMA lover en aften med masser af musik, sjov og spas i undergrundens tegn.

For at blive nomineret skal man senest den 25. februar indstille sit band på UMA’s website. UMA uddeler priser i følgende kategorier: pop, rock, alternative, electronica, metal og hiphop. Eneste krav for at blive nomineret er, at man ikke er signet på et af de fire store multinationale pladeselskaber Universal, Sony, EMI eller Warner eller har haft et stort gennembrud i Danmark.

Som opvarmning til awardshowet kan man opleve showcases med sidste års vindere. Den næste, man har mulighed for at opleve, er vinderen i Best metal-kategorien, The Interbeing, på The Rock den 26. februar.

Sidste års vindere var:

Best alternative: Hunch Bettors

Best rock: Stream City

Best metal: The Interbeing

Best electronica: Harpcore

Best pop: Coco Moon

Best hiphop: M-cnatet

1 kommentar

Skriv et svar