Nyheder

Undertoner får ny redaktør

Hvis du var vampyr, ville du elske det. Der kommer frisk blod i redaktørstolen. Selvom du ikke er vampyr, har du nu god grund til at elske det alligevel.

Her sidder de to afgående redaktører (længst til venstre) og nyder deres otium med vennerne.

Så er der vagtskifte på Undertoner. Vi trådte til i september 2008 og afløste dermed den forrige redaktør Mikkel Arre. Nu er det vores egen tur til at blive afløst. Få fornyet energi ind i Undertoners stadige strøm af ord om musik.

I den tid, vi har været her, har Undertoner fået et tiltrængt nyt design. Vi har gjort langt flere af vores potentielle læsere opmærksomme på, at vi findes. Vi har fået flere live- og plade-anmeldelser, og ikke mindst har et personligt hjertebarn, hiphop, fået mere taletid.

Det har været sjovt og hårdt at knokle for kvaliteten på Undertoner, og det havde ikke blevet så godt, hvis det ikke var for de mange talentfulde skribenter, Undertoner kan bryste sig af. Men nu vil vi kaste os ud i nogle af livets mange andre muligheder og overlade styringen til en anden.

Den anden kommer fra egne rækker. Signe Palsøe har gennem årene været en uvurderlig hjælp til at redigere tekster og har selv været med til at holde det høje niveau på Undertoner som skribent. Nu kommer hun til at styre hele ståhejet fra topposten, og vi er overbevist om, at hun vil løse den opgave med stor succes.

To tikkende taktarter takker af.

Christian & Kim

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger