Nyheder

Wooden Wand byder på tirsdagstrip

Musikcaféen Huset i Magstræde og Festival of Endless Gratitude byder tirsdag den 8. februar på et syretrip leveret af det amerikanske enmandsband Wooden Wand.

Wooden Wand kan tirsdag den 8. februar opleves på Musikcaféens scene.

Musikcaféen Huset i Magstræde og Festival of Endless Gratitude byder tirsdag den 8. februar på et syretrip leveret af det amerikanske enmandsband Wooden Wand.

Koncerten er en del af Festival of Endless Gratitude, som er et dansk-amerikansk samarbejde, der har som mål at øge danskernes kendskab til genrer som new weird america og freefolk. Samme aften vil de to prominente danske syre- og støjrocknavne Aron og Jørgen Teller også fremføre musik på Musikcaféens scene.

Bag navnet Wooden Wand finder man sanger og sangskriver James Jackson Toth, som sammen med personaer som Ariel Pink forbindes med den såkaldte new weird america-scene. Blandt Toths store inspirationskilder er Frank Zappa og Captain Beefheart, og hans musik spænder fra vildt udsvævende og avantgardisitiske passager til ligetil og fængende popmelodier.

Du kan tjekke programmet og læse om bagrunden og motivationen for Festival of Endless Gratitude her!

Skriv et svar