Nyheder

Albumdebutanter debuterer til Spot

Iceage og The Malpractice, hvis debutskiver er friske i erindringen, debuterer begge på årets Spot Festival. Derudover har festivalen også netop føjet Thulebasen og tre andre navne til programmet.

Spot Festival har netop offentliggjort de seks første navne i årets program. Disse er Iceage, The Malpractice, Thulebasen, Dad Rocks!Asbjorn and the Strange Ears og Some Speak of the Future.

The Malpractice, Iceage og Thulebasen, som du kan finde både rosende anmeldelser og lange interviews med her på sitet, har fået en hel del opmærksomhed i den danske musikpresse de seneste måneder. En del kender ganske givet også Dad Rocks! alias den islandske singer/songwriter Snævar Njáll Albertsson, hvis ep fra sidste år vi anmeldte her på siden. Blandt de mere ubeskrevne blade er enmandsbandet Asbjorn and the Strange Ears, som spiller indietronica, og Some Speak of the Future, der er en akustisk folk-duo fra København.

Sammen med en hel masse andre bands vil de spille i Århus til maj, når Musikhuset, pladsen foran samt de omkringliggende spillesteder transformeres til Spot Festival. Det sker i dagene 27.-28. maj, og du kan besøge festivalens hjemmeside for billetter og mere info.

Både Iceage og The Malpractice giver iøvrigt koncerter i Århus i aften. Førstnævnte kan opleves på V58 i forbindelse med natklubben Raw Power, mens sidstnævnte spiller i VoxHall som led i en turné med Marybell Katastrophy.

Om skribenten

Nicholai Friis Pedersen

 

Biografi

Musikalsk stammer jeg fra 90'ernes independent-hiphop, men specielt post- og støjrocken har også en stor plads i mit hjerte. I den seneste tid har jeg lyttet meget til genrer som drone, wonky/leftfield og chillwave. Derudover læser jeg på kandidatuddannelsen i Medievidenskab og er far for min et-årige søn, August.

 

Fem favoritalbums

Company Flow: Funcrusher Plus
Notorious B.I.G: Ready to Die
Sonic Youth: Sister
My Bloody Valentine: Loveless
Neil Young: Tonight's The Night

 

Skriv et svar