Nyheder

Battles afslører albumdetaljer

Skrevet af Martin Thimes

Synth-legenden Gary Numan er blandt de mange fornemme gæster på det kommende Battles-album, der udkommer den 7. juni på Warp.

Synth-legenden Gary Numan er blandt gæsterne på det kommende Battles-album, der udkommer den 7. juni på Warp. Ud over Numan er Kazu Makino (Blonde Redhead), Matias Aguayo samt nær-legendariske Yamantaka Eye (Boredoms m.fl.) også at finde på tracklisten.

Pladen, der får titlen Gloss Drop, bliver det første, Battles udgiver, siden manden med musestemmen, Tyondai Braxton, forlod bandet.  Hvordan det nye materiale kommer til at lyde, er endnu ikke til at sige. Bassist Dave Konopka har dog tidligere fortalt Pitchfork, at vi kan forvente endnu en afvesklende gang rutchetursrock.

»There’s a good spectrum– some shorter songs, some poppier songs, some total rock songs, some more out-there songs, some manic songs, a semi hip-hop-vibe song.«

1. Africastle
2. Ice Cream (Feat. Matias Aguayo)
3. Futura
4. Inchworm
5. Wall Street
6. My Machines (Feat. Gary Numan)
7. Dominican Fade
8. Sweetie & Shag (Feat. Kazu Makino)
9. Toddler
10. Rolls Bayce
11. White Electric
12. Sundome (Feat. Yamantaka Eye)

PS: I må meget undskylde, at vi lovede, at pladen allerede ville komme i 2010. Beklager.

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

Skriv et svar

boeger