Nyheder

Causa Sui udgiver sig selv og spiller med Thulebasen

Skrevet af Mikkel Arre

Causa Sui udgiver i starten af april første plade på deres eget selskab El Paraiso.

I 2006 spillede Ron Schneiderman fra amerikanske Sunburned Hand of the Man en impro-koncert på Christiania sammen med syrerockerne Causa Sui og Jørgen Teller.
Til sammen kaldte de sig Pewt’r JJJJJ, og optagelsen blev optaget, udgivet og givet skulderklap her på sitet.

To et halvt år senere vendte Schneiderman tilbage til Danmark, og i den forbindelse mødtes han og Causa Sui på ny. Hen over nogle dage indspillede de en række jam-baserede numre, og nogle af disse er nu klar til at blive udgivet. Causa Sui fejrer nemlig, at de har startet deres eget pladeselskab, El Paraiso, ved at udgive Pewt’r Sessions 1 i starten af april.
Det tenniskyndigt betitlede åbningsnummer “Pewt’r Wozniacki” kan høres i sin fulde længde her:

Derudover har Causa Sui efter snart et halvt års koncertpause skrevet et par shows i kalenderen. 8. april spiller de på Studenterhuset i Aalborg sammen med anmelderroste Thulebasen. Dagen efter følges de to bands til København, hvor de spiller på KB 18 i Kødbyen.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar