Nyheder

Factory Floor spiller til Pop Revo

I dag blev det offentliggjort, at engelske Factory Floor slutter sig til Pop Revo-programmet, der i forvejen indeholder fornemme navne som Owen Pallett, Deerhoof og danske Thulebasen.

Factory Floor gæster Pop Revo!

I sidste uge annoncerede Pop Revo, at det svenske krautrock-band Paper kommer og giver koncert under Århusfestivalen, som afholdes på Voxhall over dagene 29.-30. april. I dag blev det så offentliggjort, at engelske Factory Floor også slutter sig til dét program, der i forvejen indeholder fornemme navne som Owen Pallett, Deerhoof og danske Thulebasen.

Med blot to 7-tommersingler og en enkelt ep (Untitled), har London-trion allerede skabt en del røre i alverdens musikmagasiner – heriblandt NME som tildelte ep’en karakteren 9 ud af 10. Lyden på det hidtidige materiale har trukket veksler på genrer som krautrock, postpunk og no-wave, og så ynder bandet at indhylle sang og rytmesektion i iskolde synths, der leder tankerne hen på 1980’ernes Manchester.

Factory Floor barsler med et regulært album, som efter planen er ude til april og dermed formentligt inden koncerten ved Pop Revo, der desuden bliver bandets første på dansk grund.

Skriv et svar