Nyheder

Fredagsvideo: Iceage: “New Brigade”

Hvordan er det at være ung pånk i dagens Danmark? Se allestedsnærværende og samtidig dybt fraværende Iceage trille rundt i indkøbsvogn og slås med smørknive i fredagens forsinkede video.

Hvordan er det at være ung pånk i dagens Danmark?

Se allestedsnærværende og samtidig dybt fraværende Iceage trille rundt i indkøbsvogn og slås med smørknive i fredagens forsinkede video:

Nyd og tænk: Er stuntet 0:24 iscenesat eller ej? Er det ligegyldigt?

God weekend.

Om skribenten

Anna Møller

Biografi:
Som så mange andre er jeg opvokset i et hippiehjem med en pladespiller og et par meter lp’er. Da jeg som barn og teenager selv fik lov til at styre pick-uppen, så var det Savage Rose, Beatles, Shit & Chanel, Kim Larsen & Bellami og Doors, der oftest kom på. Sådan kan man opdrages rent musikalsk uden overhovedet at have bedt om det. Da vi i gymnasiets første musiktimer skulle tage et nummer med, som vi syntes var fedt, havde de andre Eminems ”Stan” med, mens jeg havde ”Cowboys” med Portishead. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at de andres nummer fik langt den bedste respons. Min musiksmag bunder i en forkærlighed for de lagdelte og langstrakte toner, hvor vokal intensitet og velskrevet og ukonstrueret lyrik er klare darlings. Især det mørke og repetitive musiklandskab, der samtidig bevarer bevægelighed og hypnotisk nerve, er noget, der går lige ind.

Fem favoritalbums:
Portishead: Third eller s.t.
The Beatles: Abbey Road
Silo: Alloy
Neil Young: After The Gold Rush
The Band: s.t.

Skriv et svar