Nyheder

Fredagsvideo: Sleep Party People: “I’m Not Human at All”

Brian Batz plus kaninvenner er i øjeblikket i Oslo til festivalen by:Larm, og hvis du ikke svinger forbi højlandet, kan du varme dig på den nyeste video fra den danske electronica-musiker.

Brian Batz plus kaninvenner er i øjeblikket i Oslo til festivalen by:Larm, og hvis du ikke svinger forbi højlandet, kan du varme dig på den nyeste video fra den danske electronica-musiker.

Instruktør og ideindehaver er filmskaberen Marie Limkilde, der også har klippet videoen. Billedsiden er superslow og up-close optagelser af kroppe, vand, fugt og plasticposer. Alt i alt en meget sanselig film af fosterlignende kroppe, der spiller godt op mod det elektroniske og forvrængede i Sleep Party Peoples univers.

Hav en dejlig fredag!

Om skribenten

Anna Møller

Biografi:
Som så mange andre er jeg opvokset i et hippiehjem med en pladespiller og et par meter lp’er. Da jeg som barn og teenager selv fik lov til at styre pick-uppen, så var det Savage Rose, Beatles, Shit & Chanel, Kim Larsen & Bellami og Doors, der oftest kom på. Sådan kan man opdrages rent musikalsk uden overhovedet at have bedt om det. Da vi i gymnasiets første musiktimer skulle tage et nummer med, som vi syntes var fedt, havde de andre Eminems ”Stan” med, mens jeg havde ”Cowboys” med Portishead. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at de andres nummer fik langt den bedste respons. Min musiksmag bunder i en forkærlighed for de lagdelte og langstrakte toner, hvor vokal intensitet og velskrevet og ukonstrueret lyrik er klare darlings. Især det mørke og repetitive musiklandskab, der samtidig bevarer bevægelighed og hypnotisk nerve, er noget, der går lige ind.

Fem favoritalbums:
Portishead: Third eller s.t.
The Beatles: Abbey Road
Silo: Alloy
Neil Young: After The Gold Rush
The Band: s.t.

Skriv et svar

boeger