Nyheder

Geiger starter ny søndagscafé

Med optrædener fra Marie-Louise Munck og mOOnbird skydes første version af den nye månedlige søndagscafé, der vil have huse på Amager-caféen Kaffebaren, i gang. Det vil ske 27. februar og derfra sidste søndag i hver måned.

Med optrædener fra Marie-Louise Munck og mOOnbird skydes første version af den nye månedlige søndagscafé, der vil have huse på Amager-caféen Kaffebaren, igang. Det vil ske den 27. februar, og Geiger meddeler, at caféen afholdes den sidste søndag i hver måned. I ånden fra tidligere tiders kaffesaloner ønsker musiktidsskriftet at omdanne Kaffebaren til et sted for kulturel åbenhed, kunstnerisk dialog og udsyn. Derfor vil der ud over danske kunstnere også optræde flere internationale navne. Selvom hovedfokus kommer til at være på musikken, bliver søndagscaféen også åben for mange andre indslag.

»Det være sig oplæsning, foredrag, præsentation af kunstprojekter og meget mere,« oplyser Geiger.

»Ingen ved helt, hvad der kommer til at foregå, men vi ved, at det kommer til at foregå kl. 16 den sidste søndag i hver måned, og at der hver gang vil være to-tre indslag og en liflig duft af kaffe.«

Som nævnt går første arrangement i luften den 27. februar, hvor man sammen med den danske singer/songwriter Marie-Louise Munck kan opleve de særegne danske eksperimentalister i mOOnbird, hvis plade fra 2010, Tropical Distractions, med sin sampling af regnskoven fik en pæn modtagelse her på sitet. Munck, der tidligere leverede vokaler for Amstrong og Antenne, udgav sidste år sin solodebubut The Birds Fly Up, som ligeledes fik et par ord med på vejen herfra.

Næste arrangement løber af stablen den 27. marts og vil byde på optrædener fra britiske Mute Swimmer og danske Own Road.

Skriv et svar