Nyheder

Iceage headliner et sandt Punkpourri

17. februar lægger Toftegårds Plads og KraftWerkets spillested UnderWerket både byrum og vægge til arrangementet Punkpourri, hvor punken sættes i hovedsædet.

Iceage, her flankeret af strand og campingvogn(!), headliner, når Punkpourri løber af stablen i morgen.

I morgen (torsdag den 17. februar) lægger Toftegårds Plads og KraftWerkets spillested UnderWerket både byrum og vægge til arrangementet Punkpourri. Til dette arrangement, der præsenterer to danske og to udenlandske bands, sættes punk i hovedsædet, og det i så mange af dens afskygninger, at navnet retfærdiggøres.

Ud over det ganske hypede hovednavn Iceage, der med en blanding af punk og postpunk har taget de danske anmeldere med storm, kan KraftWerket også præsentere Respirators. Med dette københavnske og forholdsvis ukendte danske band, som blandt andre inspirationskilder trækker veksler på The Clash og The Ramones, befinder vi os tæt på den klassiske punk. Men så – fra henholdsvis Holland og Tyskland – kommer Discord og Manu Armata ind i billedet. Og med disse to bands knytter arrangementet an til nogle af punkens mere ondsindede lillebrødre som hardcore og multicore og – som rosinen i pølsenden – også en god gang metal!

KraftWerket er et kulturprojekt, der hører under Københavns kommune og blandt andet driver et kulturhus, et spillested samt en eventgruppe.

Skriv et svar