Konkurrencer

Konkurrence! Powersolo!

Skrevet af Redaktionen

Powersolo udgiver valentinsdag (!) deres fjerde album, Buzz Human, og Undertoner har fået sine beskidte fingre i fire eksemplarer. Vi sender et videre til dig, hvis du kan svare på vores spørgsmål. Og hvis du er heldig, selvfølgelig.

Århusianske Powersolo udgiver 14. februar Buzz Human, og det album har Undertoner fået sine beskidte fingre i. Post Danmark sørger for videresendelse inkl. klistrede fingeraftryk, hvis du kan svare på et enkelt spørgsmål. Dog først: historik.

I 2001 udgav Powersolo debutalbummet Lemon Half Moon på pladeselskabet Kick Music. Tre år efter udkom så It’s Raceday… and your pussy is GUT!!! via Crunchy Frog, der også udgiver det kommende album. I 2006 landede albummet Egg, som fik fire stjerner af Undertoner og følgende beskrivelse af bandets eklektiske genrevirvar med på vejen:

»På pladen finder man elementer fra blues, rockabilly, country, surf, rock og små brudstykker fra alt andet end techno, klassisk eller jazz – ellers er der frit slag. Samtidig er den så berømmede hillbilly-attitude stadig intakt, men med plads til flere nuancer. Det er ikke netundertrøje og banjo hele tiden.«

Powersolo henter (heldigvis) inspiration fra mere end banjo og netunderttrøjer og blander oftest surf, psychobilly og garage. De er både blevet kaldt »Shubidua for indiekids« og »hi-fi garagerock«.

Du kan selv vurdere, hvilken retning de nu er bevæget sig i, når Buzz Human (måske) lander i din postkasse. Og så til spørgsmålet, som vi skal have dit svar på senest 20. februar.

Vinderne er fundet…

2 kommentarer

Skriv et svar