Nyheder

Ny sang fra TV on the Radio

Efter mesterværket Dear Science – som i 2008 kun var et halvt U fra at score Undertoners topkarakter – er Brooklyn-bandet TV on the Radio endelig klar med en opfølger.

TV on the Radios nye album udkommer den 12. april.

Efter mesterværket Dear Science – som i 2008 kun var et halvt U fra at score Undertoners topkarakter – er Brooklyn-bandet TV on the Radio endelig klar med en opfølger. Ifølge Seattle-radiostationen The End og Pitchfork udkommer det nye album, som bærer titlen Nine Types of Light, den 12. april. The End fik også æren af at være de første til at spille sangen “Will Do”, som vil være at finde på albummet. Hør nummeret her.

Til april drager bandet på turné i USA og Europa, men der foreligger desværre ingen danske datoer.

Om skribenten

Nicholai Friis Pedersen

 

Biografi

Musikalsk stammer jeg fra 90'ernes independent-hiphop, men specielt post- og støjrocken har også en stor plads i mit hjerte. I den seneste tid har jeg lyttet meget til genrer som drone, wonky/leftfield og chillwave. Derudover læser jeg på kandidatuddannelsen i Medievidenskab og er far for min et-årige søn, August.

 

Fem favoritalbums

Company Flow: Funcrusher Plus
Notorious B.I.G: Ready to Die
Sonic Youth: Sister
My Bloody Valentine: Loveless
Neil Young: Tonight's The Night

 

1 kommentar

Skriv et svar