Nyheder

Nyt fra turnéaktuelle Marybell Katastrophy og The Malpractice

Som optakt til deres kommende album tager Marybell Katastrophy The Malpractice under armen, og sammen drager de på en fælles danmarksturné.

Marybell Katastropy drager på turné med The Malpractice.

Som optakt til deres kommende album tager Marybell Katastrophy The Malpractice under armen, og sammen drager de på en fælles danmarksturné.

Marybell Katastrophy, som blandt andet kan skrive steppeulvspris og turné med Bats for Lashes på CV’et, har også netop frigivet de to spritnye sange “Heavy Industry” og “Difference”. Disse kan lige nu høres via bandets Facobookside.

The Malpractice, hvis debutplade Tectonics fra sidste år vakte stor begejstring hos Undertoners anmelder, er aktuelle med en ny musikvideo til sangen “Fault Lines”. I forbindelse med turnéen har The Malpractice også lavet en ep med fire numre, som uddeles gratis til koncerterne. På ep’en, som dog kun er trykt i et begrænset oplag, vil blandt andet kunne findes et remix af et Marybell Katastrophy-nummer.

Turnéen vil lægge vejen forbi følgende danske byer og spillesteder:

04/2: Templet i Lyngby
05/2: Studenterhuset i København
10/2: Posten i Odense
11/2: Voxhall i Århus
12/2: Studenterhuset i Aalborg

Marybell Katastrophy har brugt sidste år på at komponere materiale til et nyt album, som skal forsøge at løfte arven efter den roste debut The More fra 2008 – som her på siden dog kun udmøntede sig i tre U’er. Bandet spiller en art elektropop, der ifølge pressematerialet angående turnéen kan beskrives som »et mix mellem det blide og det eksplosive, det elektroniske og det alternative.«

Læs også vores store interview med The Malpractice her!

Skriv et svar