Nyheder

Radiohead udgiver nyt – på lørdag!

Skrevet af Camilla Grausen

Radiohead har i dag offentliggjort, at deres ottende album får titlen The King of Limbs og udkommer digitalt allerede på lørdag, den 19. februar 2011.

Coveret til Radioheads nye album The King of Limbs.

Radiohead er et band, der forstår at overraske sine fans. Små bidder af information om, at bandet var på vej med et nyt album, er blevet offentliggjort det seneste lille års tid. Bl.a. afslørede bassist Colin Greenwood i efteråret, at bandet havde indspillet nye numre. Men alligevel er den helt store nyhed kommet ret pludseligt! Radiohead har nemlig i dag offentliggjort, at deres ottende album får titlen The King of Limbs og udkommer digitalt allerede på lørdag, den 19. februar 2011.

Albummet kan købes her via bandets hjemmeside fra på lørdag og som fysisk 10″-vinyl og cd-version den 9. maj. Desuden udgiver bandet et såkaldt ‘newspaper album’ samt en række små og store kunstværker, der hører til The King of Limbs. Oven i hatten lancerer Thom Yorke og co. en konkurrence, hvor man kan vinde signerede 12″-vinyler med to numre på.

Hvis det nye bliver bare halvt så godt som bandets seneste album, In Rainbows fra 2007, som Undertoners anmelder var yderst tæt på at give topkarakter – så er der noget at glæde sig til…

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

1 kommentar

Skriv et svar