Nyheder

Sufjan Stevens spiller på Vega den 1. maj

Efter senest af have gæstet Danmark for fem år siden, har Sufjan Stevens igen meldt sin ankomst på dansk grund. Du kan opleve ham i Store Vega 1. maj.

Med eller uden sommerfuglevinger, så skal det nok blive episk, når Sufjan Stevens gæster Store Vega.

En laaang ep (All Delighted People) og albummet The Age of Adz, som vi her på sitet tildelte samtlige seks U’er, markerede multiinstrumentalisten og sangskrivertalentet Sufjan Stevens‘ comeback i det musikalske år 2010.

Fem år tidligere udgav han nyklassikeren Illinois, og det er ligeledes fem år siden, at han sidst gav koncert i Danmark. Dengang var det som nu i Store Vega, og han var iført sommerfuglevinger (!).

På scenen, som han kommer og betræder 1.  maj, vil han sandsynligvis blande de analoge nyklassikere fra Michigan og Illinois med materialet fra det elektronificerede The Age of Adz. Men uanset hvad den gale-geniale amerikaner finder på at diske op med, tør man næsten godt love, at det bliver episk.

Om skribenten

Nicholai Friis Pedersen

 

Biografi

Musikalsk stammer jeg fra 90'ernes independent-hiphop, men specielt post- og støjrocken har også en stor plads i mit hjerte. I den seneste tid har jeg lyttet meget til genrer som drone, wonky/leftfield og chillwave. Derudover læser jeg på kandidatuddannelsen i Medievidenskab og er far for min et-årige søn, August.

 

Fem favoritalbums

Company Flow: Funcrusher Plus
Notorious B.I.G: Ready to Die
Sonic Youth: Sister
My Bloody Valentine: Loveless
Neil Young: Tonight's The Night

 

1 kommentar

Skriv et svar