Nyheder

Arcade Fire giver koncert i Danmark

Skrevet af Camilla Grausen

Så er der godt nyt til de mange danske Arcade Fire-fans! Det er nemlig i dag blevet offentliggjort, at det canadiske musikerkollektiv omsider kommer til Danmark og giver koncert. Det sker den 27. august i Ballerup Super Arena.

Så er der godt nyt til de mange danske Arcade Fire-fans! Det er nemlig i dag blevet offentliggjort, at det canadiske musikerkollektiv omsider kommer til Danmark og giver koncert. Det sker den 27. august i Ballerup Super Arena.

Blå (kedeldragter) er det nye sort. Arcade Fire fotograferet af Anton Corbijn.

Sidst, de syv Arcade Fire-medlemmer gav koncert her i landet, var i november 2007 i KB Hallen, hvor der var aldeles udsolgt. Denne gang har arrangørerne også skullet finde en stor scene i Storkøbenhavn, der både kunne huse de mange interesserede publikummer og leve op til bandets akustiske krav. Det er lykkedes med Ballerup Super Arena, hvor Arcade Fire giver en af de sidste europæiske koncerter på deres turné med deres succesalbum fra sidste år, The Suburbs.

Albummet vandt en Brit Award for Bedste internationale album 2010 og til manges overraskelse og glæde en amerikansk Grammy for årets album 2010. Her på Undertoner blev The Suburbs ved årsskiftet stemt ind som det fjerdebedste album fra 2010 af Undertoners redaktion.

Forsalget til koncerten starter fredag den 1. april kl. 9 via Billetlugen samt Fona-butikker landet over.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar