Nyheder

Fredagsvideo: Alcoholic Faith Mission: “My Eyes to See”

Skrevet af Anna Møller

Smid kontorlænken, og løb ud over den danske steppe med Alcoholic Faith Missions “My Eyes to See”.

Alcoholic Faith Mission. De har netop udgivet ep’en And the Running With Insanity, som Undertoner gav fire U’er, og et fuldlængdealbum er varslet til efteråret. I skrivende stund er spiritusmissionærerne i Texas, hvor bøfferne og showene bare er lidt større. De spiller nemlig på showcasefestivalen South by Southwest, hvor de forhåbentlig vil sælge deres musik til adskillige branchefolk.

Og så har de lavet en video til nummeret “My Eyes to See” fra albummet Let This Be the Last Night We Care fra 2010. Her får en revisortype bare NOK og må ud over den danske steppe og smide kontortøjet og mappe fra sig.

Lad det være en opfordring.

Rigtig god weekend!

Om skribenten

Anna Møller

Biografi:
Som så mange andre er jeg opvokset i et hippiehjem med en pladespiller og et par meter lp’er. Da jeg som barn og teenager selv fik lov til at styre pick-uppen, så var det Savage Rose, Beatles, Shit & Chanel, Kim Larsen & Bellami og Doors, der oftest kom på. Sådan kan man opdrages rent musikalsk uden overhovedet at have bedt om det. Da vi i gymnasiets første musiktimer skulle tage et nummer med, som vi syntes var fedt, havde de andre Eminems ”Stan” med, mens jeg havde ”Cowboys” med Portishead. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at de andres nummer fik langt den bedste respons. Min musiksmag bunder i en forkærlighed for de lagdelte og langstrakte toner, hvor vokal intensitet og velskrevet og ukonstrueret lyrik er klare darlings. Især det mørke og repetitive musiklandskab, der samtidig bevarer bevægelighed og hypnotisk nerve, er noget, der går lige ind.

Fem favoritalbums:
Portishead: Third eller s.t.
The Beatles: Abbey Road
Silo: Alloy
Neil Young: After The Gold Rush
The Band: s.t.

Skriv et svar