Nyheder

Fredagsvideo: Beans: “Blue Movie”

Fredag. Så skal man have en overspringsvideo. NSFW-ish.

Anti-Pop Consortium-medlemmet Beans aka Mr Ballbeam udgav for nylig End It All, som Undertoners Nicolai Friis Pedersen smed fire u’er efter. Der kom også nogle ord med:

»Beans’ tekstunivers er en snørklet blanding af futuristisk braggadocio-rap og abstrakt poesi, leveret med det hektiske og til tider snublende flow, som fik ham til at skille sig ud fra de øvrige mc’s i Anti-Pop.«

Nu er videoen til den Son Lux-producerede “Blue Movie” ude, og det rablende tempo og og poetiske univers modsvares visuelt af  alt, der skal til at gøre en fredag fantastisk: Tunger, krystaller, nøgne kroppe og ting, der drejer rundt.

Hav en dejlig fredag!

Om skribenten

Anna Møller

Biografi:
Som så mange andre er jeg opvokset i et hippiehjem med en pladespiller og et par meter lp’er. Da jeg som barn og teenager selv fik lov til at styre pick-uppen, så var det Savage Rose, Beatles, Shit & Chanel, Kim Larsen & Bellami og Doors, der oftest kom på. Sådan kan man opdrages rent musikalsk uden overhovedet at have bedt om det. Da vi i gymnasiets første musiktimer skulle tage et nummer med, som vi syntes var fedt, havde de andre Eminems ”Stan” med, mens jeg havde ”Cowboys” med Portishead. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at de andres nummer fik langt den bedste respons. Min musiksmag bunder i en forkærlighed for de lagdelte og langstrakte toner, hvor vokal intensitet og velskrevet og ukonstrueret lyrik er klare darlings. Især det mørke og repetitive musiklandskab, der samtidig bevarer bevægelighed og hypnotisk nerve, er noget, der går lige ind.

Fem favoritalbums:
Portishead: Third eller s.t.
The Beatles: Abbey Road
Silo: Alloy
Neil Young: After The Gold Rush
The Band: s.t.

Skriv et svar