Nyheder

Fredagsvideo: Yuck: “Get Away”

Skrevet af Anna Møller

Yuck har lavet Undertoners fredagsvideo, og det vil du gerne se.

De engelske støjpop/rockere i Yuck har lavet ny video. Og den skal du da se.

Måske tænker du: Hmmm, det lyder grangiveligt som Dinosaur Jr., Jesus & Mary Chain og Mogwai blandet sammen i herligt støjhelvede, og der har du nok ret.

Til gengæld er disse jo tre ganske talentfulde bands, og i videoen optræder en rødhåret dulle med store øjne. Hun ser længselsfuldt efter musikerne på scenen, for hun er selv for ung til rigtig at have oplevet autentiske huller på de slaskede cowboybukser og tilfældigt uvaskede skovmandsskjorter. Hun kan godt lide 90’er-rock, og Yuck har rigeligt at give af. Derfor vil hun hjertens gerne med i tourbussen og overhældes med solsikkeolie, og det vil du gerne se.

Hav en dejlig fredag, og send en barmhjertig tanke mod Japan.

Skriv et svar