Nyheder

Hør nyt nummer fra Fleet Foxes

Skrevet af Mia Ravn Bach

Det er nu muligt at høre endnu et nyt nummer fra Seattle-fyrene i indie-folkbandet Fleet Foxes, der snart er albumaktuelle med pladen Helplessness Blues.

Det er nu muligt at høre endnu et nyt nummer fra Seattle-fyrene i indie-folkbandet Fleet Foxes, der snart er albumaktuelle med pladen Helplessness Blues.

Coveret til den nye plade, Helplessness Blues, som udkommer i Europa 2. maj.

Den nye fuldlængde udkommer på Sub Pop 3. maj i USA og via Bella Union 2. maj i Europa. Indtil da kan man nyde det udsendte nummer, Battery Kinzie, som kan streames via onethirtybpm her.

Ud over at Fleet Foxes sender bidder ud fra Helplessness Blues, har de ligeledes valgt at sætte en testversion af albummet på auktion til fordel for tsunami- og jordskælvsofrene i Japan. Testversionen er en dobbeltvinyl, hvor salgsbeløbet, der i skrivende stund er oppe på 985 dollars, går ubeskåret til det humanitære formål. Vil du nå at give et bud eller bare følge med i aktionen, så findes den her på Ebay og bliver afsluttet om en lille uge.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar