Nyheder

Lyt til nyt fra Bill Callahans kommende album

Skrevet af Mia Ravn Bach

Den amerikanske eksperimenterende singer/songwriter Bill Callahan (tidligere Smog) er snart klar med sit nye album, Apocalypse, og allerede nu kan du høre nummeret “Baby’s Breath”.

Den amerikanske eksperimenterende singer/songwriter Bill Callahan (tidligere Smog) er snart klar med sit nye album, Apocalypse, som udkommer på Drag City 19. april.

Coveret til det nye album er et maleri med titlen "Apocalypse at Mule Ears Peak, Big Bend National Park in West Texas" lavet af kunsteren Paul Ryan.

Allerede nu har det Chicago-baserede indielabel dog valgt at give en smagsprøve på, hvad der er i vente fra den poetiske sanger og storyteller. Det er nemlig nu muligt at høre “Baby’s Breath”, der fungerer som andenskæring på det nye album. Pladen er den fjerde i rækken, som udgives i Bill Callahans eget navn, efter han opgav kunsternavnet Smog tilbage i 2007.

Lyt til det nye nummer “Baby’s Breath” her.

Ved de første par gennemlytninger af nummeret mærker man tydeligt Bill Callahans evne til at skabe en chillet poetisk fornemmelse i kroppen gennem sin intime vokal og akustiske guitarfingerspil.

“Baby’s Breath” skaber en smuk musikalsk stemning, og derfor er forventningerne til det nye album derfor allerede rigtig fine.

Tracklisten til hele Apocalypse ses nedenfor:

1. Drover
2. Baby’s Breath
3. America!
4. Universal Applicant
5. Riding for the Feeling
6. Free’s
7. One Fine Morning

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar