Nyheder

Mercury Rev genopliver Deserter’s Songs

Skrevet af Camilla Grausen

Mercury Rev genopliver nu deres 1998-album ved at udgive en dobbelt-cd, der indeholder en genudgivelse af Deserter’s Songs samt et 13 numre langt album bestående af diverse demoer, b-sider og sjældenheder.

Amerikanske Mercury Rev genopliver nu deres 1998-album Deserter’s Songs. Det gør de ved at udgive en dobbelt-cd, der indeholder en genudgivelse af Deserter’s Songs samt et 13 numre langt album bestående af diverse demoer, b-sider og sjældenheder, der er rent guf for Mercury Rev-fans. Dobbeltalbummet udkommer den 16. maj.

Samtidig har bandet annonceret en række europæiske koncerter, hvor de vil opføre hele Deserter’s Songs live. Desværre er der ingen skandinaviske datoer iblandt (i hvert fald ikke endnu), men bandet giver en række koncerter i England og Irland. Desuden spiller de bl.a. i Amsterdam, Paris, Prag, Bruxelles og på Primavera-festivalen i Barcelona. Alle koncerterne finder sted i maj, og de præcise datoer kan findes på Mercury Revs hjemmeside.

Mange vil nok betegne Deserter’s Songs som Mercury Revs bedste album til dato. Her nåede Jonathan Donahue, Grasshopper og co.’s dragende og eventyrlige drømmerock nye højder med singler som “Goddess on a Highway”, “Opus 40” og især den uforglemmeligt smukke natmelodi “Holes”.

Tracklisten til bonus-cd’en lyder som følger:

1. Piano vs. Telephone (Cassette Tape Player Demo)
2. Holes (Bill Laswell 1998 Remix)
3. Pick Up If You’re There (DJ Nickel 1998 Remix)
4. Endlessly (Tascam 8-Track Reel to Reel Demo)
5. A Soft Kiss (for waking up) (Cassette Tape Player Demo)
6. Tonite It Shows (Tascam 8-Track Reel to Reel Demo)
7. Looking Back Now, I Can See (Unreleased Mix)
8. Opus 40 (Early Rough Version)
9. Hudson Line (Early Rough Version)
10. Judging By The Moon (Cassette Tape Player Demo)
11. Goddess On A Hiway (1989 Cassette Tape Player Demo)
12. Night On Panther Mountain (Unreleased Mix)
13. Delta Sun Bottleneck Stomp (Early Rough Version)

Skriv et svar