Nyheder

Norman Blake-projektet Jonny deler gaver ud

Teenage Fanclub og Euro Childs frontmænd Norman Blake og Gorky Zygotic Mynci danner tilsammen bandet Jonny. Her kan du streame deres album og downloade en gratis ep.

Jonny er en duo, som ud over Teenage Fanclubs Norman Blake består af Gorky Zygotic Mynci fra walisiske Euro Childs.

Sidste år bød både på ny plade fra Teenage Fanclub og en turné, der blandt andet førte de efterhånden aldrende skotske powerpop-legender forbi København og Århus. En af gruppens sangere og sangskrivere, Norman Blake, har dog også gang i et andet særpræget projekt. Dette kaldes Jonny og er en duo, som ud over Blake består af Gorky Zygotic Mynci fra walisiske Euro Childs.

Jonnys selvbetitlede debutalbum udkom allerede den 3. januar i Storbritannien, men via  Merge Records udsendes det i USA og resten af verden den 12. april. Albummet kan streames i sin fulde længde fra Merges website, og som om dette ikke er nok, kan du også downloade en gratis ep med bandet. Denne, som oprindeligt blev udsendt som teaser for albummet, indeholder fire numre og kan hentes via websitet thisisfakediy.co.uk.

Om skribenten

Nicholai Friis Pedersen

 

Biografi

Musikalsk stammer jeg fra 90'ernes independent-hiphop, men specielt post- og støjrocken har også en stor plads i mit hjerte. I den seneste tid har jeg lyttet meget til genrer som drone, wonky/leftfield og chillwave. Derudover læser jeg på kandidatuddannelsen i Medievidenskab og er far for min et-årige søn, August.

 

Fem favoritalbums

Company Flow: Funcrusher Plus
Notorious B.I.G: Ready to Die
Sonic Youth: Sister
My Bloody Valentine: Loveless
Neil Young: Tonight's The Night

 

Skriv et svar