Nyheder

Radiohead udgiver vinyl med to nye numre 16. april

Skrevet af Mia Ravn Bach

Ifølge fansiden At Ease har Radiohead annonceret, at de er klar med en 12″-vinylplade, der indeholder numrene “The Butcher” og “Supercollider”.

Det er kun tirsdag, men det har allerede været en travl uge for Radiohead. I går udkom den fysiske version af deres nye album The King of Limbs samtidig med, at Thom Yorke var travlt beskæftiget i London med at uddele bandets nye avis, The Universal Sigh.

Coveret til den nye tolvtommer fra Radiohead

Ifølge fansiden At Ease har Radiohead annonceret, at de også er klar med en 12″-vinylplade, der indeholder numrene “The Butcher” og “Supercollider”. “Supercollider” er blevet spillet få gange under tidligere koncerter, mens “The Butcher” er et helt nyt nummer. Pladen udkommer i forbindelse med den internationale Record Store Day den 16. april, og rygterne går på, at det bliver en limited edition på kun 2000 kopier.

Ud over Radioheads 12″ er der også mange andre spændende vinylplader på vej til Record Store Day. En af dem er udgivelsen af et forhenværende samarbejde mellem Beck og Bat for Lashes. På dennes B-side finder man også en tidligere demo fra Bat For Lashes, som ikke har været udgivet førhen.

Læs om andre kommende udgivelser på Record Store Days website.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar

boeger