Nyheder

Ny video fra Yuck

Skrevet af Mia Ravn Bach

De engelske indierockere i Yuck har netop smidt en video ud til deres guitardominerede track “Get Away”, der fungerer som intronummer på deres selvbetitlede plade, som udkommer til april.

De engelske indierockere i Yuck har netop smidt en video ud til deres guitardominerede track “Get Away”, der fungerer som intronummer på deres selvbetitlede plade, som udkom i sidste måned.

Videoen er en  visuel blanding af en roadtrip i det åbne landskab, en nøgen kvindelig blaffer iført blomsterkrans, som overhældes med solsikkeolie, samt små bidder af Yucks egne liveoptrædener. De sporadiske handlingselementer underbygges med smukke kaleidoskopiske effekter, der klart forekommer som et visuelt plus i videoen. Se den her.

Ud over at have succes med Yuck har den 20-årige frontmand Daniel Blumberg gang i et interessant soloprojekt, Oupa. Oupas debutalbum, Forget, udkommer primo juni med syv sange, der bærer præg af en betydelig blødere og mere melankolsk stemning end Yucks halvstøjende indielyd. Se, hvad der er i vente med denne smagsprøve på førstesinglen af samme navn.

Skriv et svar