Nyheder

The National slipper nyt nummer

Skrevet af Mattias Smidt

Hør The Nationals nye nummer “Think You Can Wait”, som er lavet til filmen “Win, Win”.

The National, der i sidste uge fik en del opmærksomhed for musikvideoen til nummeret “Conversation 16”, hvor Kristen Schaal spiller præsident, rører nu på sig igen. Denne gang er det i form af et helt nyt nummer, nemlig “Think You Can Wait”, som newyorkerne har skrevet til komediefilmen “Win, Win”, der er instrueret af Thomas McCarthy.

På nummeret optræder Sharon Van Etten med en fin og sikker gæstevokal. Det er ikke første gang, Sharon Van Etten fungerer som hjælpende stemme for frontmand Matt Berninger. Live har den amerikanske sangerinde nemlig både fungeret som opvarmning og gæstevokal for The National. Så sent som da bandet i sidste måned gæstede Århus, var Sharon Van Etten både med som opvarmning og gæstevokal på nummeret “Terrible Love”.

Matt Berninger udtaler, at nummeret handler om helt normale menneskers kamp om at prøve at gøre deres bedste over for sig selv og andre.

Nummeret kan høres via Soundcloud her.

Skriv et svar