Nyheder

Thom Yorke, Burial og Four Tet i nyt samarbejde

Skrevet af Mattias Smidt

Hør to spritnye numre fra Thom Yorke, Burial og Four Tets nye samarbejde.

Det højakutuelle Radiohoved Thom Yorke, den elektroniske producer Four Tet og den dubsteppende Burial har slået pjalterne sammen i et to-tracks-samarbejde, som udkommer på 12-tommer via Four Tets pladeselskab Text Record.

Første oplag af pladen er på få øjeblikke blevet revet væk, men 12-tommeren skulle efter sigende også kunne købes i udvalgte butikker fra på mandag.

De to numre hedder “Ego” og “Mirror” og blev i går aftes præsenteret af Four Tet, da han spillede en radiosession sammen med Floating Points på den engelske radiokanal Rinse FM.

De tre britiske raketter har ikke tidligere samarbejdet på denne måde, men har dog før hver især haft deres små elektroniske fingre i hinandens kagedåser. Four Tet og Burial lavede i 2009 numrene “Moth” og “Wolf Cub”, som var at finde på singlen Moth/Wolf Cub. Four Tet har desuden remixet Thom Yorke-nummeret Atoms for Peace samt flere Radiohead-numre. Derudover spillede Thom Yorke ifølge NME Burial-tracks ved et dj-job i Los Angeles i sidste uge.

Skriv et svar