Konkurrencer

Undertoners første kærlighedskonkurrence

Skrevet af Redaktionen

Du kender Shout Wellington Air Force. Du er pjattet med kærlighed. Du skal da have dine fedtede naller i Bastian Kallesøes solo-debutalbum, som udkommer på mandag, ikke? 1-2-3 quiz!

Kærlighed. Love. Liebe. Amour.

Intet som kærlighed i alskens lykkelige og måske især ulykkelige afskygninger har sat sangskrivning i gang gennem tiden, og også kærligheden og dens udformninger er udgangspunktet for musikeren Bastian Kallesøes nye begyndelse, soloprojektet The New Spring.

Shout Wellington Air Forces guitarist og sanger udgiver sit selvbetitlede debutalbum 28. marts, og det skal du da have fat i. Albummet er efter sigende en ren tour de force udi kærlighedens væsen og i springet mod en ny kærlighed.

Den gode, gamle Kærlighed ved du sikkert meget om, men for lige at trække abstraktionsniveauet ned til menneskelige højder må der hård, hård fakta til. Svar på spørgsmålet herunder senest 10. april, hvis du vil være med i konkurrencen om en af de to The New Spring-plader, der for øjeblikket ligger og kurrer af hinanden på Undertoners redaktion.

Vinderne er fundet.

2 kommentarer

  • Hej Buster

    Vi offentliggør ikke vores vinderes navne, og af selv samme grund kasserer jeg alle konkurrencebesvarelserne, når præmierne er sendt ud. Derfor ved end ikke jeg, hvem der netop nu nyder godt af gratis, Undertoner-approved kærlighedsmusik.

    Mvh. Signe

Skriv et svar